"Majdnem minden tudásunkért azoknak tartozunk, akik nem értettek egyet, és nem azoknak, akik igen" (Charles Caleb Colton)

30000

2012/08/17. - írta: sefatias

Elértem a 30000 oldalletöltést. Az ilyen kerek számok elgondolkodtatják az embert. Kicsit olyan, mint egy születésnap. Hogy ez most sok, vagy kevés az relatív. Biztosan vannak olvasottabb, népszerűbb blogok. Vannak olyanok, amelyeknek a tulajdonosa nálam sokkal képzettebb. Az én gyermeki szinten lévő teológiámat hamar, és könnyen lehet űberelni. Viszont van valamim, amit mások nem tudnak, és talán ez az oka annak, hogy ’sokan’ olvasnak, De amikor elindítottam ezt a blogot, azaz hivatalosan is beléptem az Őrtorony társulatot kritizáló bloggerek közé, akkor egyáltalán nem gondoltam volna, hogy átlagban 60-70 olvasóm lesz.

Volt már hogy az olvasóim száma elérte a százat, az oldalletöltések pedig a közel hétszázat egy nap alatt.  de a rekordom egy nap alatt 4167 oldalletöltés és 3577 látogató. Ekkor 91 volt az egyszerre a blogot olvasók csúcslétszáma a világ minden részéről. Íme a térkép az olvasók számáról, és lakhelyéről:

jó térkép.png

Mostanában sem panaszkodhatom. Mióta híre ment a környékbeli testvérek között, hogy vezetek egy ilyen blogot, azóta megint megugrott a látogatottságom. Nemrég beszéltem egy testvérrel, aki elmondta, hogy mindenki rólam beszél, és hogy még soha nem volt olyan kiközösített, aki ennyit hallatott volna magáról, mint én. Pedig nem is csinálok igazából semmit. Egyik társaságom a Trifena, akivel naponta egyszer elmegyünk kutyát sétáltatni, meg néha kirándulgatni. A másik pedig a kisfiam, akivel szintén igyekszek minél több időt eltölteni, amennyit csak lehetséges. Amúgy meg egyedül élek, nem ápolok társaságot senkivel, nem járok sehova, esetleg azzal a néhány idős nénivel, aki a lépcsőházban lakik, vagy akivel kutyasétáltatás közben találkozom. Mégis mindenki rólam beszél, én vagyok a téma. De vajon miért? A válasz egyszerű. Valami nem stimmel velem. Valami nem úgy van velem, ahogy annak lennie kellene. Már rég a saját okádásomban kellene fetrengenem, visszatérve régi szokásaimhoz, amiket a Tanúvá válás előtt folytattam. Cigi, alkohol, drog, nők. Szenvednem kellene, mert már elhagytam a mindenható világosságát, és értelmetlen, céltalan életet kellene élnem, kínlódva a depressziótól. De semmi ilyen nincs. De akkor miről beszélnek mégis? Hát rágalmakat találnak ki. Gonosz hazugságokat terjesztenek rólam, és ebben boldogan vállalnak szerepet a vének is, csakhogy a testvérekben egy rossz kép alakuljon ki rólam. Nemrég három vénnel folytattam beszélgetést erről a rágalmazásról, illetve más emberi jogaimat sértő, méltósághoz való jogomat tipró eljárásukról. Látnotok kellett volna őket. Minden hiányzott belőlük, ami keresztényi, ami emberi. Ezeket a mondatokat abban a tudatban írom le, hogy tisztában vagyok azzal, hogy olvassák a soraimat, ugyanis tudomásom van arról, hogy a vének egymás között is beszélgetnek a blogomról. Sőt! Bizonyos információkat az emelvényen is felhasználtak.

Szóval sokszor vagyok téma. Persze, ehhez sok hazugságot is ki kell találni, mert az én unalmas, keresztényi alapelvekhez ragaszkodó életem amúgy nem szolgáltat sok témát. Persze a rólam szóló hazugságokon kívül, ez a blog is lehet a rólam szóló rémhírek alapja. A Kokó hitehagyott lett. Dehogy lettem! Bibliatanulmányozó ember vagyok, aki igyekszik minél több időt a Szentírás jobb, elmélyültebb tanulmányozásával tölteni. Hiszem, és szeretem Istent. Ma is Jehova dicsőségére végzem a tevékenységemet, mint eddig húsz éve folyamatosan. De most már előrébb léptem általánosból a középiskolába, és most ennek az alsó osztályaiban tanulok. Néhány új ismeretanyagot összehasonlítok a régivel, megvizsgálom a különbségeket, és kiteszem erre a blogra. Illetve előszedek néhány régi történetet, és mások okulására leírom. Nyugodtan lehet cáfolni. Valaki úgy érzi, hogy nem igaz, amit írtam, akkor nyugodtan írja le a véleményét. Nem vagyok én ihletett, tévedhetek is, meg hát csak a saját nézőpontomból tudok írni. Eddig senkit nem moderáltam ki, csupán azért mert nem értett velem egyet. Ugye Csapos?

Szóval 30000 oldalletöltés. De arról is szót szeretnék ejteni, hogy egy ártatlan kis szösszenetnek köszönhetően amit Belove nevű rajongóm hatására írtam, elindult egy komoly folyamat. Az ő névtelen fenyegetésére reagálva írtam egy nyilvános válaszlevelet, amit átadtam Johnnynak, hogy tegye ki a saját blogjára, mert én pont írtam egy másikat, ami jobban illett az én blogom stílusához. Ez az ártatlan kis post, valami ismeretlen okból kikerült, az Index.hu-ra sok ezer ember elé, akiket behozott a kíváncsiság. Ha jól emlékszem, akkor ez közel 5000 olvasót jelentett. A következő komoly lépés az volt, amikor a Johnny blogján lévő pedofil ügyről szóló postra, én is írtam egy hozzáillő postot, majd a két postot együtt elküldtem a blog.hu ajánlójára, aminek hatására egy órán belül ismét kint volt a két cikk együtt az Indexen. Ismét több ezer olvasót vonzott be a két blogra. Csak nálam, közel hatezer oldalletöltés volt kb14 óra alatt, a Johnnynál meg ennek a duplája. Azóta többször került ki még a Johnny blogja az indexre. Ezt azért írtam ide le, mert egy kicsit ezt is a saját eredményemnek érzem. Az is egy kis eredmény, hogy egyre több internetes portálon utalnak a blogomra. A legérdekesebb, hogy egy érdekvédelmi szervezet Facebook oldalára is kiraktak. Az internetes keresőkben bizonyos szavaknál, már az elsők között dobja ki a blogomat. Érdekes olvasni, hogy milyen kereső szavakkal találnak rám az emberek. Amikor elkezdtem írni a postokat, akkor volt egyszerre 3-4 ötlet is az agyamban. De kicsit féltem, hogy egy idő után kimerül a tarsoly, de egyelőre még bírom. Vannak ötleteim, Persze ne hatalmas teológiai kutatásokra, és azok eredményeire gondoljatok, hanem kis egyszerű, az én szintemnek megfelelő postokra. Mint eddig.

Szóval 30000. Remélem sokat tudtam segíteni az olvasóimnak. Vagy ha mást nem, legalább elgondolkodtatni őket. Egyébként élvezem ezt a blogozást. De hogy meddig csinálom, azt nem tudom. Egyelőre megy, aztán majd meglátjuk.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sefatias.blog.hu/api/trackback/id/tr844717767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trifena 2012.08.17. 21:29:30

azért pletykálnak rólad... rólunk... mert ugye szellemi beszélgetéseket kéne folytatniuk... de ahhoz gondolkodniuk kéne, de azt olyan személyek nem tudnak akik el vannak vakítva, homályosítva. csak azt látják, hogy nem fetrengünk a saját okádásunkba, és ez gyanús nekik. nem értik. látják hogy valami nem úgy van ahogy nekik bemosták az agyukba ezért inkább rágalmaznak, meg pletykálkodnak, hogy igazolják maguknak, hogy "minden rendben van....rossz életet élnek, visszatértek az okádásukhoz.... biztosan szenvednek is"... megnyugtatják magukat ... visszaalszanak és minden megy tovább

Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt) · http://zsotza.blogspot.com 2012.08.18. 11:43:44

Szívből gratulálok a Blog sikeréhez! Kívánok még több kitűnő Postot, és értő olvasót,a trollokhoz pedig hatalmas türelmet!

cyrrus 2012.08.21. 14:25:27

En is nagyon-nagyon gratulalok!
Tovabbi sok olvasot, postot kivanok!

Par honapja en is egy internetes kereson keresztül talaltam ra a blogodra, aztan lettem rendszeres olvasoja. (bar kevesbe kommentelöje, mert nekem nincs türelmem/idöm a trollokhoz:)

Amiert szivesen olvasom a blogodat az az, h mas oldalröl közelited meg a JT-vilagot. Pontosan a szemelyes meglatasod, fejlödesed miatt erdekel. Nagyon hasznosak az ezzel kapcsolatos könyvek,ellen-dogmak is, de csak itt latom hogyan gondolkozik, halad elöre, kerdez egy olyan aki ebben benne volt.

sefatias · http://sefatias.blog.hu 2012.08.21. 14:38:13

@cyrrus: @Zsolt520: :) köszönöm . A blog elsősorban rólam szól. a meglátásaimról, az észrevételeimről, megértéseimről és az előrehaladásomról. És bízom benne, hogy valaki talán hasznát veszi
süti beállítások módosítása