"Majdnem minden tudásunkért azoknak tartozunk, akik nem értettek egyet, és nem azoknak, akik igen" (Charles Caleb Colton)

Két év...

2014/05/09. - írta: sefatias

Gyakran olvasok "szülinapi" posztokat, amikor egy blog elérkezik egy évfordulóhoz. A múlt hónapban ez a blog is kétéves lett. Két év, 230 poszt, 140000 oldalletöltés, kb 8000 hozzászólás a részemről. Az írásaim minőségét nem tudom és nem is akarom meghatározni. Mivel több blogot is szemmel tartok, ezért tudom, hogy az én képességeim, tudásom nehezen szállhatna vesrenybe más bloggerekével. Ám nem is ez a célom.

A valódi célom az, hogy segítsek olyan Istent szerető embereknek, akiknek a hite mások miatt próba alá kerül, akikben olyan kérdések merülnek fel, amit nem mernek másoknak feltenni. És érdekes módon pont azok a posztjaim lettek a legnépszerűbbek, amelyek ilyen problémákkal foglalkoznak. Amelyek vallásos tabukat döntögetnek.

A paráznaságról, vagy az önkielégítésről szóló posztjaim a legolvasottabbak. Ha Google keresőbe beütöd a paráznaság szót, akkor most a második találat én vagyok. de hónapokig én voltam az első. Rengeteg helyen jártam az interneten, ahol hivatkozási alapnak tekintik azt a posztomat.

Azt hiszem ezt a vonalat fogom tovább erősíteni. Az embereknek szüksége van arra, hogy a vallások tabunak számító oldalait is feszegessük. Bár ez a blog elsősorban Jehova Tanúi számára készült, ma már több egyház tagjai is itt keresnek választ a kérdéseikre. Adventisták, hitgyülisek és más egyházak csalódott tagjai is szívesen olvasnak, és sokuknak járult hozzá ez a blog ahhoz, hogy szakítsanak korábbi egyházukkal, és egészségesebb légkört keressenek maguknak.

Hát akkor folytatom...

 

Címkék: blog
20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sefatias.blog.hu/api/trackback/id/tr686141745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arpicus 2014.05.09. 16:30:59

Semmiképpen ne állj le!És ne hidd,hogy a te blogod rosszabb az ebben a kategóriában működő blogoktól.Ha nincs is tele tűzdelve teológiai szakzsargonnal meg hivatkozásokkal ilyen olyan nagy állítólagos tekintélyekre.Életízű a blogod és ez nagy eredmény.Ezen a blogon mi átlaghívők is nyugodtan hozzászólhatunk anélkül,hogy a blog tulajdonosa állandóan kiigazítaná hiányosságainkat és emlékeztetne milyen korlátoltak vagyunk hozzá képest.Azért mondom ezt mert ezt más ker. blogon már nemegyszer átéltem,magyarul:megaláztak.
Amúgy,én is gratulálok és további sikeres blogolást!
Egy átlaghívő

sefatias · http://sefatias.blog.hu 2014.05.09. 16:35:38

@Arpicus: Azt nem gondolom, hogy ez a blog rosszabb lenne. Hiszen azok akik nálam magasabb szinten űzik a teolódiát, filozófiát, azok nem ezen a területen vannak. Ez a blog nem jobb, vagy rosszabb más blogoknál, hanem másabb. Őszintén bevallom, nagyon örülnék, ha más hasonló tipusú blogokra lelnék, amelyeknek tulajdonosai teljesen más szemszögből közelítenék meg ezeket a témákat

Arpicus 2014.05.09. 17:47:23

@sefatias: Igen,a te blogod másabb.De vannak a Te blogodhoz hasonló blogok amelyek szintén emberközeli módon közelítenek meg dolgokat pl. a hitvédelem területén,vagy pedig sok hasznos anyaggal látják el az átlaghívőket.Én próbálok mindegyikből profitálni és tanulni.Látom,hogy a Divinityn belementél egy elég összetett téma megvitatásába.Ahogy Te mondanád:kemény dió :)

Csakegyember · http://jehovatanuikozepeskeleteuropaban.blog.hu/ 2014.05.09. 21:15:27

@sefatias: "A valódi célom az, hogy segítsek olyan Istent szerető embereknek, akiknek a hite mások miatt próba alá kerül, akikben olyan kérdések merülnek fel, amit nem mernek másoknak feltenni."....Hát akkor folytasd....S köszönöm, hogy számomra is egy kis helyet szorítottál a blogodon.... .Csakegyember

l.gabi 2014.05.09. 23:37:02

Boldog születésnapot a blogodnak és remélem sokáig megmarad!

ORION 2014.05.10. 06:15:35

GÁZT BELE SEFA !!!Gratulálok!!!Csak igy tovább őszintén!!!NINCS TABU!!!

Várkonyi Gábor 2014.05.10. 10:47:17

Sefa tesó! Csak így tovább! :)
Mindig felüdülés olvasni a blogodat! :)

Az én Istenem a teljes Szentháromság Egy Isten áldja meg további munkádat szolgálatodat! :)

Aranyosi 2014.05.10. 12:05:33

Testvérem csak így tovább! Sok őszinte Istenkereső embernek taposod az utat. Nékem is segítettél. Sok erőt és értelmet kívánok a Teremtőtől számodra.

Egonymus+ · http://jt-blogger-egonymus.blog.hu 2014.05.10. 13:36:09

Ez igen. Egy két éves blog, nem semmi teljesítmény. Színvonalasak, keresztény hangvételűek és emberközeliek a posztjaid. Néha vannak hullámvölgyek és szünetek, de ez is kell, hiszen emberből vagyunk.
Mindent összevetve jó, hogy két éve önzetlenül törődsz az embertársaiddal, és nem csak itt, hanem más blogokon is. Áldást, erőt, egészséget és kitartást Sefa tesó! Hálás köszönet!

f i n i t o (törölt) 2014.05.10. 20:30:19

én is gratulálok neked te vén punk :D tudod mit bírok benned? a szíved adod, és ez nagy dolog!

Sytka 2014.05.11. 11:44:59

Kedves Sefatias, én is gratulálok. Nagyra tartom azokat, akik magukat tépik - még akkor is, ha néha zsákutcákba futnak. A dolgok csak így tisztulhatnak le valamennyire.

Isten áldjon meg!

sefatias · http://sefatias.blog.hu 2014.05.11. 17:13:29

@Sytka: Köszönöm! Abban már biztos vagyok, hogy zsákutca nélkül ezt nem lehet csinálni. Már csak arra kell figyelnem, hogy ilyenkor tudjak rükvercbe kapcsolni

küzdős 2014.05.11. 20:05:23

@sefatias:"... A paráznaságról, vagy az önkielégítésről szóló posztjaim a legolvasottabbak. Ha Google keresőbe beütöd a paráznaság szót, akkor most a második találat én vagyok. de hónapokig én voltam az első."
Tudsz te barátom valamit!
Félre az igazsággal, sok sikert kívánok a további munkádhoz, amit ezen a blogon elértél! Abba ne hagyd tesó!

Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt) · http://zsotza.blogspot.com 2014.05.11. 21:28:19

Szívből,és örömmel gratulálok!
Még sok bátor, egyenes, és őszinte blogostot kívánok!

Kölnei Lívia 2014.05.12. 18:52:05

Örülök, hogy megismertelek! Keresd csak tovább az élet lényegét! :-)
süti beállítások módosítása