"Majdnem minden tudásunkért azoknak tartozunk, akik nem értettek egyet, és nem azoknak, akik igen" (Charles Caleb Colton)

Felhívás!

2013/03/05. - írta: sefatias

Kedves olvasók!

Biztos ti is átéltétek, hogy milyen érzés több évnyi, évtizednyi szolgálat után ráébredni, hogy sok dologban félre voltunk vezetve. Legtöbben óriási csalódást éltünk meg. Néhányan heteken, hónapokon keresztül kínlódtunk, sírtunk, szenvedtünk mire valamelyest ki tudtuk heverni ezt. Jelenleg is sok százan olvassák a blogjainkat olyanok, akik meg vannak terhelve érzelmileg a felismeréstől. Sokan szenvednek lelkiismeretfurdalástól, szégyentől, magánytól. Vannak jó páran, akik zavarukban nem  tudnak érzelmileg stabilak maradni. Néhányan még az Istenbe vetett hitüket is elveszítik.

Arra gondoltam, hogy felületet biztosítanék olyanoknak, akik a Bibliát felhasználva vigasztaló gondolatokat írnának meg a szenvedőknek. Aki pedig úgy érzi, hogy a történetének leírása lenne hasznos, az a JJ blogjára küldheti el azt.

Tehát ha van kedved a poszt íráshoz, felhasználva ezt a felületet arra, hogy segíts a testvéreidnek, akkor írj nekem, küldd el az írásodat a sefatias@gmail.com címre, és egy egyeztetés után kirakom.

2kor 1:3-7

Áldott legyen Jézus Krisztusnak, a mi Urunknak Istene és Atyja, a gyöngéd irgalmasságok Atyja és minden vigasztalás Istene,  aki megvigasztal bennünket minden nyomorúságunkban, hogy képesek legyünk megvigasztalni mindenféle nyomorúságban levőket azon vigasztalás által, amellyel minket vigasztal az Isten.  Mert mint ahogy a Krisztusért való szenvedések bőségesek bennünk, úgy a vigasztalás is, amelyet kapunk, bőséges a Krisztus által.  Mármost ha nyomorúságban vagyunk, az a ti vigasztalásotokért és megmentésetekért van; vagy ha vigasztalnak bennünket, az a ti vigasztalásotokért van, amely úgy munkálkodik, hogy kitartással tűrjétek ugyanazokat a szenvedéseket, amelyeket mi is szenvedünk.  Így aztán a veletek kapcsolatos reménységünk megingathatatlan, hiszen tudjuk azt, hogy amint a szenvedésekben részestársak vagytok, ugyanúgy a vigasztalásban is részesedni fogtok.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sefatias.blog.hu/api/trackback/id/tr465118582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

svtor 2013.03.05. 21:26:31

Erre a felhívásra kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudod vele megszólítani az embereket...!!! Örömmel várnám az első "beszámolót" arról, hogy a blogodnak köszönhetően ismerte fel a Szervezet képmutatását és a Bibliához való viszonyulását. Amennyiben lesz első, lesz második és harmadik is...

sefatias · http://sefatias.blog.hu 2013.03.05. 21:40:12

@svtor: :) én is. Bár nem kifejezetten élettörténetekre gondoltam, az inkább a Johnny profilja. Hanem kidolgozott írásokra, amelyek segítenek érzelmi terhektől megszabadulni. Tudom, hogy sok volt vén, kisegítőszolga olvassa a blogomat, és talán ez egy felület lehet, hogy éljenek Istentől kapott adományaikkal, illetve mások is férfiak, nők próbálgassák az írást.

svtor 2013.03.05. 22:32:46

@sefatias: A Felhívásod tartalmi részét megértettem! A lényeg, hogy a még aktív Tanú olvasókból lesznek-e szabadulók is? Szerintem már elég jól kitörted az utat nekik, de személy szerint nekem még kicsit hiányos a blogod. Régebben írtam, még neked, hogy érdekes lehet(ne), a jelenlegi egyházad és az ott tapasztalak bemutatása. Arra gondolok, hogy pl. a fejedre estek-e a csillárok és a démonok a nyakadba ugrottak-e, mikor beléptél egy nem Tanú imaházba, templomba (nem tudom pontosan, milyen helyiségben tartjátok az összejöveteleket?! Olvastam ilyen rémisztő dolgokról, hogy a Tanúk mire számíthatnak, ha erre vetemednének.. :)

Szóval valamilyen összehasonlító írást jó lenne olvasni tőled...
süti beállítások módosítása