"Majdnem minden tudásunkért azoknak tartozunk, akik nem értettek egyet, és nem azoknak, akik igen" (Charles Caleb Colton)

60000

2013/02/05. - írta: sefatias

Már egy ideje (kb 3 hónapja) gondolkodom azon, hogy abbahagyom az írást. Néhány hete kitettem erről egy posztot, és leírtam, hogy kérdéses a folytatás, vagy ha igen, akkor teljesen más irányban. Nagyon sok üzenetet kaptam, Mind kommentben, mind privátban. Néhányat beidézek ide:

"Szia István! Nagyon köszönöm a kedves szavaidat. Nem tudtam aludni, valamikor éjfél felé vettem észre a telefonomon, hogy írtál. Megkönnyeztem és ötször elolvastam. Úgy érzem, több törődést és kedvességet tartalmaz, mint amit az elmúlt 3 évben összesen kaptam a szervezettől."

". Már nekem is nagyon sokat segítettél, és szerintem még fogsz is. Ha Ti nem tennétek ezt, még több lelki nyomorék lenne."

"Szeretem olvasni a gondolataid, a Bibliaértelmezéseid. Mindig adnak valami pluszt, amivel persze vagy egyetértek, vagy nem, de a lényeg, hogy elgondolkodtató! Sok sikert a továbbiakban is és az Úrnak gazdag áldását! "

"Kedves Sefatias, nagyon szeretem olvasni a blogodat, bar csak par napja talaltam ide, de szinte egesz nap itt <logok<. Szuksegem van ezekre a gondolatokra, nagyon sok kerdesemre talaltam itt valaszt. Arra kerlek, ne hagyd abba, szerintem nem csak nekem hianyoznal. "

„Köszi a sok anyagot, törődést, drága barátom. +próbálom helyesen kezelni, viszonozni...”

"Amikor olvastam, hogy abbahagyod, én sem örültem neki. Azt gondoltam, "pont most, hogy rád találtam !!!" Ezért is örülök, hogy folytatod."

E szavak és némi élmény hatására úgy döntöttem, hogy folytatom. Ki is raktam két posztot meg két videót, és láss csodát, múlt hét péntek óta akkora forgalom van a blogomon mint még soha. Ha az index.hu-s címlapra kerülést nem nézem, akkor ez a négy-öt nap volt eddig a legjobb a blog életében. Tegnap elértem a 60000 oldalletöltést. Mindez azt bizonyítja számomra, hogy van értelme folytatnom, és van igény az írásaimra.

KÖSZÖNÖM NEKTEK!!

Sefa

Címkék: blog
6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sefatias.blog.hu/api/trackback/id/tr665064630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

svtor 2013.02.05. 23:34:26

Isten indítsa fel az embereket, hogy hasonló gondolatokat tudjanak, még többen megosztani veled! Kicsit velünk is!!! :)
Még az is lehet, hogy a blogolásoddal több embert vezetsz Jézushoz, mint a nem tudom én hány év Tanú léted alatt tetted...

Ödönbéla (törölt) 2013.02.06. 20:39:00

Mi köszönjük, Sefa :) Nagyon örülök.

bornagain 2013.02.06. 21:58:51

Na jó, jó - csak hizlald...dicsérd magadat! :-)))
Perszehogy folytasd, csak próbáld abbahagyni! *

yeru 2013.02.07. 00:37:50

Kedves Sefa, ahogy az angol mondja: just keep on going!:-)

Johnny Joker · http://jehovatanui.blog.hu/ 2013.02.07. 10:48:57

@yeru: Johnnie Walker... Keep Walking

www.youtube.com/watch?v=MnSIp76CvUI

[nem szoktam alkoholizálni, de ünnepekkor szeretek ilyet kortyolgatni]

sefatias · http://sefatias.blog.hu 2013.02.07. 13:13:07

@bornagain: :) nem dicsérem. (most kivételesen) ezek nem az én szavaim, hanem amelyek miatt a folytatás mellett döntöttem :P
süti beállítások módosítása