"Majdnem minden tudásunkért azoknak tartozunk, akik nem értettek egyet, és nem azoknak, akik igen" (Charles Caleb Colton)

Műsorajánló!

2013/06/09. - írta: sefatias

 

Június 15.-én, szombaton, 14 órakor a Hétpecsétben interjú hangzik el Kovács Zsolt Mihállyal ( Kingdom), aki mint megfogalmazta, 20 évig állt egy vallásszervezet alkalmazásában. Megítélése szerint áldás, és átok is volt az ott eltöltött idő, de a beszélgetésből kiderül, hogy életében, és családja életében a legnagyobb áldás Jézus Krisztus megtalálása.
 

Szerkesztő, műsorvezető Szabados György

 

A Civil Rádió internetes elérhetőségei:

http://www.civilradio.hu/

http://www.civilradio.hu:9000/stream.mp3

http://www.popularis.hu/radio/civil/

(A Hétpecsét honlapja: http://www.nyiltlevelek.mindenkilapja.hu)

A http://www.civilradio.hu/címen, a „Műsor archívum”-ban  minden, a Civil Rádióban elhangzott műsor két hétig meghallgatható, letölthető.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sefatias.blog.hu/api/trackback/id/tr835351964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt) · http://zsotza.blogspot.com 2013.06.09. 18:11:30

@Sefatias:

Ideje volt már,hogy egy Kovács Zsolt-interjú készüljön...! [;-<))
Szerintem áldás a riporter Szabados Gyuri bácsinak,és nekünk, a hallgatóknak,hogy ez a riport megszületett! Köszönöm az Interjú készítőinek,és Neked, Sefa az ajánlót!

Egyre több írás,és riport,amely cáfolja az Őrtorony Társulat tanításait, és bemutatja a Szervezet eltitkolt dicstelen történelmét, hamis tanításait, bukott próféciáit.

Egyre több szabadult,keresztény ex-Jehova Tanú sorstárs-testvér életútja lesz fenn az Interneten: hatalmas lehetőség a tájékozódásra a gondolkodni,kutatni, kérdezni merő "Jehova Tanúi"-nak, és a Szervezet szimpatizánsainak! Hatalmas lehetőség,és felelősség!

Az Örökkévaló Úr Isten nagy ajándéka a misszióban, az ismeretterjesztésben a hálózatba kapcsolt számítógépek által, hasonló technikai-információs forradalmi korszak van napjainkban,mint a XX. század közepén a televízió, vagy a XX. század elején, a rádió megjelenésekor! Egy gondolkodó, nem betegesen elfogult, az Igazság erejében bízó "Jehova Tanú"-hoz soha nem volt ilyen közel az ex-Jehova Tanúk tapasztalatai,bizonyságtételei,mint napjainkban: csak néhány gombnyomásra!
Egyre több ember csatlakozik a Világhálóra, köztük egyre több "Jehova Tanú" is,akik közül egyre többen figyelmen kívül hagyják az Őrtorony Társulat szellemi-kommunikációs kiátkozós-bojkottját,amellyel tiltják a Szervezet tagjainak a kommunikációt a szabadult,egykori tagokkal. A valódi Igazságot nem lehet,és nem is szükséges karanténba zárva megvédeni!
süti beállítások módosítása